Diensten - Quality Company Support
Maak een afspraak: +31 71 517 4747

WAT WE DOEN?

We zijn trots op wat we kunnen en doen niets liever dan jou helpen.

SECRETARIAAT VOOR VERENIGING EN STICHTING

Verenigingsmanagement in beweging

Vanuit de ervaring met verenigingsmanagement weten we wat er nodig is voor het voeren van het secretariaat voor de beroepsvereniging en  branchevereniging en hoe je daarbij de bestuurder optimaal te ondersteunen. Het secretariaat is het dagelijkse aanspreekpunt en ondersteunt in inhoudelijke en operationele zin het werk van het bestuur.
Of het nu gaat het om secretariële, administratieve of bestuurlijke ondersteuning. Managen en ondersteunen is een vak en stelt hoge eisen aan de verenigingsprofessional.

TELEFOONSERVICE EN AGENDABEHEER

Focus op de dienstverlening naar uw klanten

Laten we er niet omheen draaien, het is voor elk bedrijf belangrijk om goed bereikbaar te zijn want per slot van rekening belt een klant of prospect altijd met een goede reden. Door het persoonlijke contact met onze telefoondienst voelen klanten en patiënten zich herkend en begrepen en dat draagt bij aan de positieve uitstraling van uw bedrijf. Dat levert bij de klant positieve gevoelens op en dat het beter is voor het klantcontact en uiteindelijk voor de omzet mag wel duidelijk zijn. Nog overzichtelijker wordt het als de afspraken direct in de online agenda worden ingeboekt.

NOTULEERSERVICE

Een woordelijk, een uitgebreid of een kort samenvattend verslag

Een externe notulist nodig? Want de vaste notulist is afwezig of je wil liever onafhankelijke notulen hebben. Laat het dan niet aan een bestuurslid over of aan een van de personeelsleden. Notulen uitwerken is namelijk een tijdrovende en specialistische taak. Of het nu gaat om het vastleggen van bijeenkomsten, hoorzittingen, functioneringsgesprekken of andere vergaderingen. Laat ons je helpen. We zijn flexibel inzetbaar, ook in het weekend en ’s avonds.

PROJECTONDERSTEUNING - PMO

De balans voor iedere programma of projectmanager

Aansturen en overzicht houden op complexe projecten of programma’s vraagt veel van een manager. En de invulling van professionele projectondersteuning is niet altijd snel te vinden. Wij helpen je graag er de schouders onder te zetten. Of het nu gaat om secretariële / administratieve ondersteuning of dat je een ervaren projectsecretaris zoekt die de werkzaamheden vanuit het project coördineert, ondersteunt, faciliteert en draagvlak creërt binnen jouw project team. Kortom de spil waar je op kan vertrouwen.