Maak een afspraak: +31 71 517 4747

Bij Quality gonst het van de energie. Wil je daar deel van uitmaken? Misschien kan dat wel. Check de vacatures!

ZELFSTANDIGE OFFICEMANAGER VOOR DE MEDISCHE SECTOR

In Leiden bij een klein bedrijf met adviseurs voor de medische hulpmiddelen industrie

16 -24 uur per week

(Start per direct)

 

De functiebeschrijving

  • Vloeiend in Nederlands en Engels, mondeling en schriftelijk
  • Beantwoorden van de telefoon
  • Verwelkomen van bezoekers
  • E-mail beheer
  • Kantoorartikelen bestellen
  • Houd het kantoor georganiseerd
  • Verzorgen van de maandelijkse facturen en herinneringen naar klanten
  • Facturen van leveranciers verzamelen en naar de boekhouder sturen
  • Ondersteunt het team (bijv. typen en opmaken van documenten) in de projecten


De opdracht

De opdracht is voor één jaar met de optie tot verlenging en de werkplek is op 5 minuten loopafstand van station Leiden.


Interesse?

Heb je affiniteit met de medische sector dan nodigen wij je uit om te reageren.
Stuur dan jouw sollicitatie aan sollicitatie@qualitycs.nl  t.a.v. Danny Douwes.

FREELANCE MANAGEMENTASSISTENT PROVINCIE FLEVOLAND

Uitdagende en verantwoordelijke functie

32 uur per week

(Start per direct)

 

Voor onze opdrachtgever, Provincie Flevoland in Lelystad, zijn wij op zoek naar een ervaren freelance Managementassistent (32 uur per week) voor de eenheid bestuur.
De eenheid bestuur is de stafafdeling die het bestuur en de directie ondersteunt. Dit team werkt op verschillende beleidsterreinen en onderhoudt contacten tussen de provincie en andere organisaties, zoals het Interprovinciaal Overleg, de Europese Unie en de landelijke politiek in Den Haag. De afdeling bestaat verder uit juridische, bestuurs- en organisatieadviseurs en het kabinet dat zich bezighoudt met thema’s zoals veiligheid, bestuurlijke integriteit en de rijkstaken van de commissaris van de Koning.


Omschrijving functie en vereisten
Als managementassistent zorg je er voor dat de leden van gedeputeerde staten (GS) hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Je beheert de agenda en de mail van GS-leden en bereidt uiteenlopende besprekingen voor. Daarnaast hou je de werkdossiers bij van de leden van GS en draag je zorg voor afhandeling van telefonische contacten en geef je algemene administratieve ondersteuning. Je werkt afwisselend voor één van de GS-leden. Een zeer afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid waarin je jouw kennis en kunde, enthousiasme en teamspirit kunt inzetten ter ondersteuning van leden van gedeputeerde staten.


Wat vragen wij
Je hebt een servicegerichte en flexibele werkhouding. Je kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie en je kunt goed hoofd- en bijzaken onderscheiden. Je kunt, als het moet, op de voorgrond treden, maar weet ook op de achtergrond te opereren om alles in goede orde te laten verlopen. Je bent een initiatiefrijk, zelfstandig en stressbestendig persoon, die gewend is om in een politiek-bestuurlijke omgeving te werken. Je hebt zeker geen negen tot vijf mentaliteit, teamwork is je op het lijf geschreven evenals het wisselen van rollen met je collega’s. Daarnaast beschik je over:
• Hbo werk- en denkniveau.
• Aantoonbare werkervaring als managementassistent in een complexe bestuurlijke omgeving bij een (semi-)overheidsinstantie.
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal (vereiste).
• Vaardigheid met Outlook, Word en Excel.


De opdracht

De opdracht is voor één jaar met de optie tot verlenging.
Goed om te weten is dat je werkplek op 2 minuten loopafstand van station Lelystad is.


Interesse?

Heb je affiniteit met de (semi) overheid en herken jij je in het hiervoor omschreven profiel dan nodigen wij je uit om te reageren.
Stuur dan jouw sollicitatie aan sollicitatie@qualitycs.nl  t.a.v. Danny Douwes.

Download hier de vacaturebeschrijving

ERVAREN VERENIGINGS SECRETARESSE (START FEBRUARI 2022)

Verenigingssecretaresse medische branche voor 16-24 uur per week

(Start februari 2022)

 

Omschrijving functie en vereisten

Vanuit de ervaring weet je wat er nodig is voor het voeren van secretariaten voor een medische branchevereniging en hoe je daarbij de bestuurder optimaal kan ondersteunen.
Het secretariaat is het dagelijkse aanspreekpunt en ondersteunt in inhoudelijke en operationele zin het werk van het bestuur. Hierbij gaat het om secretariële, administratieve en bestuurlijke ondersteuning.

De verenigingssecretaresse die we zoeken ondersteunt het bestuur en de leden van een landelijke medische branchevereniging.  Het is een functie voor 16-24 uur per week verdeeld over vier dagen per week.

Ben je 4 dagen per week beschikbaar en op zoek naar een nieuwe functie, dan is dit iets voor jou.

 

Interesse?
Heb je affiniteit met verenigingen en herken jij je in het hiervoor omschreven profiel dan nodigen wij je uit om te reageren.
Stuur dan jouw sollicitatie aan sollicitatie@qualitycs.nl  t.a.v. Danny Douwes.

OPEN SOLLICITATIE (M/V)

Heb je veel te bieden als secretarieel medewerker of projectondersteuner? En wil je werken bij Quality? Dan kun je altijd vrijblijvend de CV met motivatie toesturen. Misschien heb jij wel dat waarvan wij nog niet weten dat we er naar op zoek zijn!

WERVING OF SELECTIEBUREAU?

Wij zijn altijd met zorg op zoek naar onze mensen. We doen dit via onze eigen kanalen en stellen daarom acquisitie niet op prijs!